Vår kompetenta konferensservice har som mål att uppfylla kundens önskemål gällande konferensarrangemang. Vår vestibulservice hälsar besökarna välkomna, ger gästerna råd och handledning, och våra erfarna konferensexperter hjälper gästerna i alla arrangemang för evenemanget, såväl servering som teknik.

Konferensrummen har modern konferensutrustning och trådlös internetanslutning. Också till exempel en konferenstelefon, en HD-skärm, Apple TV och en digitalbox står till konferensgästernas förfogande. Våra renoverade, ljusa och trivsamma lokaler ger konferensgästerna extra komfort. Lokalerna lämpar sig för allt mellan möten med några personer och stora seminarier för hundratals personer. Vårt stora auditorium är en utmärkt plats för stora konferenser, utbildningsevenemang och företagsfester.

En konferens med bra pauser gör att gästerna håller sig pigga. Redan en konferens som pågår oavbrutet i två timmar leder till att koncentrationsförmågan och kreativiteten försämras. Pauserna är uppiggande, ger möjlighet till utbyte av tankar och att bekanta sig med varandra. Konferenskunderna kan välja smaklig pausservering från våra färdiga konferenspaket som har planerats av våra köksmästare eller själv planera lämplig servering för sin konferens. Välplanerade pauser och servering som upprätthåller vakenheten är uppiggande och förbättrar konferensgästernas förmåga att omfatta saker. Våra yrkeskunniga medarbetare hjälper till i alla tekniska frågor och serveringsarrangemang i anslutning till konferensen.