Det hemtrevliga Kahvila Caffa är ett kafé för alla vänner av gott kaffe och te. Det finns i anslutning till Menuetto Business Center i Munkshöjden. Det renoverade kaféet är uppiggande för alla sinnen.

Kaféet med den avslappnade stämningen bjuder på baristans specialkaffedrycker och andra drycker och dessutom läckra, på platsen tillredda kaféprodukter som varierar enligt säsong. Börja morgonen med Kahvila Caffas goda frukost och avnjut en maffig baguette med härliga fyllningar till lunch. Pigga upp din eftermiddag med något sött som smälter i munnen samt färskt kaffe eller aromrikt te.

Du kan också komma till Kahvila Caffa för att arbeta eller ta en trevlig paus under arbetsdagen. Den hemtrevliga stämningen i kaféet och den skandinaviska inredningen har förverkligats med hjälp av mjukt brutna, jordnära nyanser samt äkta naturmaterial och tyger.

Välkommen att konstatera att vårt motto stämmer: Kaffe är alltid en god idé – coffee is always a good idea. Kahvila Caffa är Fazer Food Services testkafé där man i verksamheten tar hänsyn till ansvarsfullhet och hållbar utveckling.

Kahvila Caffa
Menuetto Business Center
Hoplaxvägen 24, 00350 Helsingfors