Sanomatalon Food&Co ravintola, tarjoilutilaukset ja kokoustilavaraukset

Food&Co henkilöstöravintolan sopimushinnat

Sanoman henkilökunnalle lounaan hinnat ovat buffetlounas 7,90 € ja keittolounas 5,25 €. Sopimushinnan saa näyttämällä Sanoman vihreää henkilökuntakorttia ja maksamalla ePassilla. Jos aterian maksaa muulla kuin ePassilla, hinta on silloin 9,50 €.

Sanomatalon vuokralla olevien yritysten henkilökunnalle hinnat ovat buffetlounas 10,70 € ja keittolounas 7,50 €. Asiakkaiden tulee näyttää oman yrityksensä henkilökorttia aina maksutapahtuman yhteydessä.

 

Sanomatalon tilavaraus- ja tarjoilutilausohjelma Asio

Sanomatalossa on käytössä Asio-ohjelma, jolla tehdään tilavaraukset K1-kokoustiloihin ja tilataan tarjoilutilaukset koko taloon. Asiosta vastaa Compass Groupin Food & Co ravintola.

Sanoman henkilöstö saa tilattua käyttäjätunnukset rekisteröitymällä tässä osoitteessa: https://compass.asio.fi/w/iOTk4NTI0N2NjZTY0MTU2Yw.

Metson, Talenomin, Gigantin ja Bonavan henkilöstö saa käyttäjätunnukset tästä osoitteesta: https://compass.asio.fi/onlinekalenteri/compass/guest.php?sys_id=sanoma&profile=1.

Hakemuksesi käsittelee ensisijaisesti yrityksesi pääkäyttäjä. Jos tarvitset tunnukset kiireellisesti, ole yhteydessä yrityksesi tai osastosi pääkäyttäjään, jotta hän huomaa käydä hyväksymässä rekisteröitymisesi. Tunnukset lähetetään sinulle sähköpostitse.

Sisäänkirjautumisosoite myöhempää käyttöä varten on https://compass.asio.fi/onlinekalenteri/ -> "Kirjaudu varausjärjestelmään" (sininen laatikko).

Jos sinulla on ongelmia rekisteröitymisessä tai et ehkä tiedä oastosi pääkäyttäjää, niin ole yhteydessä ravintolaan sanomatalo@foodandco.fi tai 040 809 6648.

Mikäli tilaatte tarjoiluja kokoustiloihin, varaattehan silloin kokoustilan huomioiden kattaus- ja siivousajat.
Lisätieto kohtaan henkilökunnan tiedoksi kokouksen alkamisaika sekä päättymisaika.

Tarjoilutilaukset on tehtävä edellisenä arkipäivänä klo 12 mennessä. Isommat tilaukset kuten täytekakut, lounastarjoilut, yms. tulee tilata aikaisemmin. Edellisen päivän klo 12 jälkeen tilattavat tarjoilutilaukset tulee ensisijaisesti soittaa ravintolan puhelimeen 040 809 6648 ja sen jälkeen lähettää vielä vahvistus ravintolaan sähköpostitse sanomatalo@foodandco.fi. Näistä tilauksista veloitamme pikatoimituslisän.