Sanomatalon Food&Co ravintola, tarjoilutilaukset ja kokoustilavaraukset

Food&Co henkilöstöravintolan sopimushinnat

Sanoman henkilökunnalle lounaan hinnat ovat buffetlounas 7,90 € ja keittolounas 5,25 €. Sopimushinnan saa näyttämällä Sanoman vihreää henkilökuntakorttia ja maksamalla ePassilla. Jos aterian maksaa muulla kuin ePassilla, hinta on silloin 9,50 €.

Sanomatalon vuokralla olevien yritysten henkilökunnalle hinnat ovat buffetlounas 10,70 € ja keittolounas 7,50 €. Asiakkaiden tulee näyttää oman yrityksensä henkilökorttia aina maksutapahtuman yhteydessä.

 

Sanomatalon tilavaraus- ja tarjoilutilausohjelma Asio

Sanomatalossa on käytössä Asio-ohjelma, jolla tehdään tilavaraukset K1-kokoustiloihin ja tilataan tarjoilutilaukset koko taloon. Asiosta vastaa Compass Groupin Food & Co ravintola.

Tilavarauksia ja tarjoilutilauksia varten tarvitset Asion käyttäjätunnukset. Tunnukset saat tilattua rekisteröitymällä osoitteessa  https://compass.asio.fi/onlinekalenteri/compass/guest.php?sys_id=sanoma&profile=1. Tunnuksia varten sinulta kysytään yhteystiedot, edustamasi yritys ja tämän Y-tunnus. Nämä mainitut tiedot ovat pakollisia. Muista lomakkeella kysytyistä tiedoista ei tarvitse välittää tässä yhteydessä. Hakemuksesi käsittelee ensisijaisesti yrityksesi pääkäyttäjä. Jos tarvitset tunnukset kiireellisesti, ole yhteydessä yrityksesi tai osastosi pääkäyttäjään, jotta hän huomaa käydä hyväksymässä rekisteröitymisesi. Tunnukset lähetetään sinulle sähköpostitse.

Sisäänkirjautumisosoite myöhempää käyttöä varten on https://compass.asio.fi/onlinekalenteri/ -> "Kirjaudu varausjärjestelmään" (sininen laatikko).

Jos sinulla on ongelmia rekisteröitymisessä tai et ehkä tiedä oastosi pääkäyttäjää, niin ole rohkeasti yhteydessä ravintolaan sanomatalo@foodandco.fi tai 040 809 6648.

Tilavarukset ja tarjoilutilaukset on tehtävä edellisenä arkipäivänä klo 12 mennessä. Isommat tilaukset kuten täytekakut, lounastarjoilut, yms tulee tilata aikaisemmin. Klo 12 jälkeen tulevissä tilauksissa pitää soittaa suoraan ravintolaan puh 040 809 6648 ja tarjoilutilauksista veloitamme pikatoimituslisän.