Osaavan kokouspalvelumme tavoite on täyttää asiakkaan kokousjärjestelyille asettamat toiveet. Aulapalvelumme toivottaa vierailijat tervetulleiksi, ohjaa ja opastaa vieraita, ja kokeneet kokousammattilaisemme auttavat asiakkaita kaikissa tapahtumaan liittyvissä järjestelyissä tarjoiluista tekniikkaan. 

Kokoustiloissa on moderni kokousvälineistö ja langaton internetyhteys. Kokousvieraiden käytössä on myös mm. konferenssipuhelin, HD-näyttö, Apple TV ja digiboksi. Lisämukavuutta kokousvieraillemme tuovat uudistetut, valoisat ja viihtyisät tilamme. Tilat soveltuvat muutaman henkilön palavereista suuriin satojen henkilöiden seminaareihin. Iso auditoriomme on erinomainen paikka suurten kokousten, koulutustilaisuuksien ja yritysjuhlien järjestämiseen.

Hyvin tauotettu kokouspäivä pitää vieraat virkeinä. Jo kahden tunnin yhtäjaksoinen kokous laskee keskittymiskykyä ja luovuutta. Taukojen aikana virkistytään, vaihdetaan ajatuksia esityksistä ja tutustutaan. Kokousasiakkaat voivat valita maistuvan tarjoilukokonaisuuden valmiista, keittiömestareidemme suunnittelemista kokouspaketeista tai suunnitella itse oman kokoukseensa sopivan tarjoilun. Hyvin rytmitetyt tauot ja vireystasoa ylläpitävät tarjoilut virkistävät ja lisäävät kokousvieraiden kykyä omaksua uusia asioita. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa kaikissa kokousasioihin liittyvissä teknisissä ja tarjoiluun liittyvissä järjestelyissä.