Seinäjoki Areena on suurten tapahtumien luotettava ja laadukas pitopaikka. Areena on totuttu näkemään tangokuninkaallisten ja uusien puoluejohtajien kruunajaispaikkana, mielenkiintoisena messukohteena sekä onnistuneiden yritysjuhlien näyttämönä.

Areenassa järjestetään vuosittain satoja tilaisuuksia, joista osa on erittäin mittavia ja vaativia tapahtumia. Seinäjoki Areena Oy toimii tilojen vuokraajana, ja tapahtumajärjestäjät ovat eri alojen yhteisöjä ja yrityksiä. Areenan 10 000 neliötä ovat muunneltavissa erilaisiin tilaisuuksiin messuista urheilutapahtumiin ja kokouksista juhliin. Tilaisuuksissa vierailee jopa kolmesataatuhatta asiakasta vuosittain. Areenan voi varata käyttöön vuoden jokaiseksi päiväksi.

Areenassa on järjestetty tilaisuuksia jo vuodesta 2000 alkaen. Pitkästä kokemuksesta ja ammattitaidosta sekä monipuolisista tiloista hyötyvät kaikki tapahtumajärjestäjät. Upea ravintolasali ja muunneltavat kokoustilat sopivat erilaisten tilaisuuksien pitopaikaksi. Ravintolasalissa on istumapaikka 300 asiakkaalle, ja bankettiruokailu onnistuu Areena-tasolla jopa 5 000 vieraalle. Erikokoisia kokoustiloja löytyy jopa 16–300 osallistujalle.

Seinäjoki Areena sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Junalla Helsingistä matkustaa Seinäjoelle reilussa kahdessa ja puolessa tunnissa ja Oulusta kolmessa tunnissa. Seinäjoelle voi tulla myös autolla, Areenan läheisyydessä on runsaasti pysäköintitilaa.