Food & Co. Willhelmiina sijaitsee Lappeenrannan kaupungintalossa, aivan kaupungin ydinkeskustassa. Ravintolalla on vankka kokemus kongressien ja suurten juhlien kahvi-, cocktail- ja ateriapalveluista sekä konserttien väliaikatarjoilusta. Samalla innostuksella ja ammattitaidolla hoidamme myös pienemmät juhlatilaisuudet ravintolassamme ja kaupungintalon yleisötiloissa.

Palvelemme arkisin klo 8.30 - 14.30 muina aikoina tilauksesta.

Aamiainen

Aamiaisbuffet ravintolassa klo 8.30 - 10.00 

Lounas

Tule nautiskelemaan Willhelmiinan herkullista lounasta yksi, kaksin tai isommalla porukalla. Lounasaika klo 11.00 - 13.00.

Juhlat ja kokoukset

Kaupungintalon Lappeenranta-sali on suosittu, EU-vaatimukset täyttävä kongressien pitopaikka. Lisäksi talossa on useita pienempiä kokous- ja ryhmätyötiloja.

Tilavat eteis- ja aulatilat soveltuvat hyvin seurustelun lomassa buffet-tarjoilusta nauttimiseen. Lappeenranta-salin aulassa voidaan järjestää kahvi-, cocktail- ja lounastarjoilut jopa 900 hengelle. Konserttien yhteydessä huolehdimme Lappeenranta-salin aulassa väliaikatarjoilusta. Tilaa tarjoilut ennakkoon myyntipalvelustamme, niin vältyt jonotukselta.

Myyntipalvelumme ammattilaiset suunnittelevat tarjoilut ja tilaratkaisut toiveidenne mukaisesti – onpa sitten kyseessä kongressi, koulutustapahtuma, yritystilaisuus tai perhejuhla. Tutustu ravintolamme muihin sivuihin tai tule paikan päälle katsomaan ja neuvottelemaan. Toteutamme ammattitaidolla ikimuistoisen elämyksen.

Tiloja voi varata kaupungintalon virastomestareilta, puh. 05 616 2021 tai kaupungin nettisivuilta www.lappeenranta.fi
Tarjoilutilaukset sähköpostilla willhelmiina@fazerfoodco.fi

Konserttien väliaikavaraukset

Konserttien väliajalle voit tehdä ennakkoon tarjoiluvarauksen puh 040 -351 08 67 tai sähköpostilla : willhelmiina@fazerfoodco.fi. 

Tarjoilupisteet / kassat avautuvat tuntia ennen konsertin alkua. 

Tapaamisiin!