Tilaa tarjoilut messuille kauttamme. Näyttelyhenkilökunnan ruokailua varten myymme lounas- ja kahvilipukkeita.

Tulevat tapahtumat

Linkki tapahtumakohtaiseen tilauslomakkeeseen alla.
Samanaikaisissa tapahtumissa suurimman tai yleisnimityksen mukaisesti:

 

Osastojen vierastarjoilua varten on suunniteltu monipuolinen tuotemenu. Myyntipalvelumme tekee mielellään myös osastonne tarpeista lähtevän räätälöidyn tarjouksen. Pyydä tarjous sähköpostilla messukeskus.sales@compass-group.fi tai soita 040 450 3252 (arkisin klo 9.00-16.00)

Tarjoiluja on helppo tilata tilauslomakkeella etukäteen. Osastotarjoilutilaus pyydetään tekemään viimeistään viikkoa ennen messun alkamista. Ennakkoon tilatut tuotteet toimitetaan osastollenne päivittäin ennen näyttelyn avautumista ellei muuta toimitusaikaa ole erikseen sovittu.

Lounas- ja kahvilipukkeet

Huolehdimme myös näyttelyhenkilökunnan hyvinvoinnista rakennus-, messu- ja purkuaikoina. Ruokailun helpottamiseksi myymme lounas- ja kahvilipukkeita Alagallerian Stop & Shop kioskissa. Halutessanne tilata lipukkeita laskulle, on lipukkeita mahdollista tilata ennakkoon myyntipalvelumme kautta messukeskus.sales@compass-group.fi.

Laskutuksen kautta lipukkeita ostaessa käyttämättömiä lipukkeita voi palauttaa maksutta kuluvan messun aikana. Jälkikäteen palautetuista lipukkeista perimme 35 € käsittelykulun. Käteisellä/ kortilla ostettuja lipukkeita emme lunasta takaisin.

Maksutavat
Ennakkoon tehdyt tilaukset voidaan laskuttaa, mikäli asiakkaalla on laskutussopimus Compass Groupin kanssa. Laskutuslisä kotimaassa 25 €, ulkomaille 40 €. Paikan päällä tehdyt tilaukset maksetaan käteisellä tai maksukortilla.

Alkoholituotteet

Compass Group vastaa alkoholin anniskelusta Messukeskuksessa. Omien alkoholijuomien tuominen anniskelualueelle on kiellettyä alkoholilain puitteissa.

Tervetuloa!