Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen ravintolamaailmaan!

Ravintola Platta

Messukeskuksen ja uudistetun tapahtumahotelli Holiday inn Helsinki -Expon yhteyteen on auennut 1.3.2019 uusi ravintola Platta!

Ravintolan makumaailma koostuu viiidestä teemasta: Käsityöläisyys makujen taustalla, upeat hiiligrillin luomat makumahdollisuudet, sesonkien hyödyntäminen, artesaanipizzat ja jaettavat annokset. Plattan viinihuoneeseen kätkeytyy mitä ihanampia laatuviinejä ja Open Lobbyn baarissa tarjoillaan erikoiskahveja ja herkullisia cocktaileita erilaisille twisteillä. 

Astu sisään ja anna makujen hurmata sinut!

Varaa pöytä ennakkoon ja tutustu ravintolan nettisivuihin. 
Myös isommat ryhmät ovat tervetulleita ravintolaamme — pyydä myyntipalvelustamme tarjous ryhmämenusta!

Löydät ravintola Plattan myös Facebookista ja Instagramista.

ALAGALLERIA

Street Kitchen
Tarjoillaan trendikästä street foodia ja raikkaita juomia rennossa miljöössä.

Corner
Moderni shamppanjabaari kupliviin kohtaamisiin. Laadukas viinien ja espressojuomien valikoima sekä pieniä makeita että suolaisia makupaloja.

Table
Intiimi à la carte -tyyppinen ruokaravintola.Tasokkaat ruoka-annokset tilataan tiskiltä ja tarjoillaan reippaasti pöytiin.

Helsinki Café
Pullantuoksuinen katukahvila. Vastapaistettuja pullia ja piiraita suoraan pelliltä, tuoreita leipätuotteita sekä klassisia konditoriaherkkuja.

Stop & Shop
Pieni messukauppa ja deli infopisteen vieressä. Kuumia kahveja, kylmiä juomia, makeisia, välipalatuotteita sekä messumuistoja nopeasti – messuille tai mukaan.

YLÄGALLERIA

Eat & Meet
Raikkaista kasviksista koottu salaattipöytä sekä buffet-lounas, joka viekielen mennessään. Eat & Meetissä kokoat juuri mieleisesi lautasellisen.  Tutustu ravintolan sivuihin 

ETELÄINEN AULA

Hav a Java
Maukkaita erikoisleipomo- ja suklaaherkkuja, vasta paahdettua kahvia sekä raikkaita salaatteja ja täyteläisiä keittoja. Rakastu ensi suupalasta!

Olohuone
Kodikas Olohuone kierrätyshenkeen jossa tarjolla mm. omatekoista Tiikerikakkua ja perinteistä voileipäkakkua. Ihastu ja rentoudu!

HALLI 1

Café 1 - tarjolla myös erikoiskahvia ja baageleita.

HALLI 3

Café 3 - perinteinen kahvilatarjonta

HALLI 5

Café 5 - näköalakahvila suoraan halli 5:n toimintaan

HALLI 6

Balcony Diner & Café
New Yorkin delien maukkaat briossiburgerit ja klassisen raikkaat caesar-salaatit sekä kattava kahvilavalikoima.

Panorama Meatball Bistro & Café
Kotoisat, makoisat ja kookkaat lihapullat sekä raikkaat juomat retrohenkisessä miljöössä. Kahvila- ja baarituotteita kahvilatiskiltä.

HALLI 7

Café 7

 

Näyttelyalueella sijaitsevat ravintolat ovat avoinna messu- ja tapahtumakohtaisesti. Löydät Messukeskuksen ravintolat myös Facebookista!