Tältä sivulta löytyy tietoa Insinöörit & Ekonomit -ravintolan tarjoamista menuista.

Menu 

Tilaa edustuslounaat viimeistään kahta päivää ennen, viimeistään klo 12.00.
Päivälliset ja iltabuffetit n. 3-5 vrk ennakkoon.
Kysy myös aamupala- sekä iltapalalistaamme.

 

Menu Elo - Syyskuu 2021
Keittiömestarinmenut:
1. Suppilovahverokeittoa, mallasleipää
Haudutettua naudanniska, punaviinikastiketta
Mustikkamoussea, pihlajanmarjahilloa 46,80€

2. Rapukeittoa, tillismetanaa
Paistettua siikaa, ruohosipulikastiketyta
Suklaamoussea ja omenapyrettä 48,90€

3. Savulohiskagen ja mallasleipäcrumblea
Paahdettua ankanrintaa ja rosmariinikastiketta
Omenapaistosta ja vaniljakastiketta 44,40€

4. Halloumisalaattia
Paahdettua broilerinfileetä ja tummaa yrttikastiketta
Kolme pientä makeaa 39,90€

Alkuruokia:
1. Caesar salaatti 6,90€
2. Savulohiskagen 11,60€
3. Kermaista lohikeittoa 12,50€

Pääruokia:
1. Paahdettua ankanrintaa ja rosmariinikastiketta 27,90€
2. Kevyt vaihtoehto:
Pariloitua lihaa / broileria tai päivän kalaa
- lämpimiä kasviksia ja salaattia 23,50€

Jälkiruokia:
1. Kahvi ja talon torttu 9,90€
2. Kahvi ja konvehdit 6,90€

HYVÄÄ RUOKAHALUA
Fazer Food & Co. / Insinöörit ja Ekonomit
Junailijanaukio 3, 00520 Helsinki
Puh 0407652031, 040 6694406, ins-eko@foodandco.fi