Tältä sivulta löytyy tietoa Insinöörit & Ekonomit -ravintolan tarjoamista menuista.

Menu 

Tilaa edustuslounaat viimeistään kahta päivää ennen, viimeistään klo 12.00.
Päivälliset ja iltabuffetit n. 3-5 vrk ennakkoon.
Kysy myös aamupala- sekä iltapalalistaamme.

Menu Maalis-Huhtikuu 2022

Keittiömestarinmenut:

1. Parsasosekeittoa ja vuohenjuustokreemi
Haudutettua broilerinselyksiä ja rosmariinikastiketta
Kolme pientä makeaa 37,90€

2. Pariloitu haloumia, pähkinöitä ja meloonia
Inkiväärillä maustettua lohta ja sitruunakastiketta
Porkkanakakkua 44,20€

3. Kylmäsavulohta ja savustettua jogurttia
Karitsanpaahtopaistia timjamikastikkeessa
Omena-kaurapaistos ja kaardemumma-vaniljakermaa 46,90

4. Perunakakku siianmätiä, smetanaa ja punasipulia
Ankanrintaa rosmariinikastikeessa ja paahdettuja kasviksia
Raparperipannacotta ja -hilloa 49,90€

Alkuruokia:

1. Caesar salaatti 7,90€
2. Marinoituja kasviksia ja fetajuustoa 10,50€
3. Kermaista lohikeittoa 13,50€

Pääruokia:

1. Haudutettua broilerinselyksiä ja rosmariinikastiketta 22,90€
2. Kevyt vaihtoehto:
Pariloitua lihaa / broileria tai päivän kalaa
- lämpimiä kasviksia ja salaattia 23,50€

Jälkiruokia:

1. Kahvi ja talon torttu 9,90€
2. Kahvi ja konvehdit 6,90€

HYVÄÄ RUOKAHALUA
Fazer Food & Co. / Insinöörit ja Ekonomit
Junailijanaukio 3, 00520 Helsinki
Puh 040 6694406, ins-eko@fazerfoodco.fi