Tältä sivulta löytyy tietoa Insinöörit & Ekonomit -ravintolan tarjoamista menuista.

Menu 

Tilaa edustuslounaat viimeistään kahta päivää ennen, viimeistään klo 12.00.
Päivälliset ja iltabuffetit n. 3-5 vrk ennakkoon.
Kysy myös aamupala- sekä iltapalalistaamme.

Menu Loka-Marraskuu 2022

Keittiömestarinmenut:

1. Mozzarellajuustosalaattia
Haudutettua naudanniskaa ja savukastiketta
Maitosuklaapraliinia 48,80€

2. Mustatorvisienikeittoa
Paistettua kuhaa ja tillikastiketta
Omenapiirakkaa ja vaniljakastiketta 49,20€

3. Kylmäsavulohta, tillikurkkua, punasipulia ja sitruunaöljyä
Savustettua ankkaa punaviinikastikkeessa
Porkkanakakkua ja kermavaahtoa 45,50€

4. Tomaatti – haloumijuustoterriiniä, baslilikaöljyä
Punajuurikroketteja ja tomaatti-yrttikastiketta
Suklaa-kookosmoussea 39,90€

Alkuruokia:

1. Caesar salaatti 6,90€
2. Marinoituja kasviksia ja fetajuustoa 9,80€
3. Kermaista lohikeittoa 12,50€

Pääruokia:

1. Haudutettua naudanniskaa ja savukastiketta 28,90€
2. Kevyt vaihtoehto:
Pariloitua lihaa / broileria tai päivän kalaa
- lämpimiä kasviksia ja salaattia 23,50€

Jälkiruokia:

1. Kahvi ja talon torttu 9,90€
2. Kahvi ja konvehdit 6,90€

HYVÄÄ RUOKAHALUA
Food & Co. / Insinöörit ja Ekonomit
Junailijanaukio 3, 00520 Helsinki
Puh 040 6694406, 0407652031 ins-eko@foodandco.fi