Tältä sivulta löytyy tietoa Insinöörit & Ekonomit -ravintolan tarjoamista menuista.

Menu 

Tilaa edustuslounaat viimeistään kahta päivää ennen, viimeistään klo 12.00.
Päivälliset ja iltabuffetit n. 3-5 vrk ennakkoon.
Kysy myös aamupala- sekä iltapalalistaamme.

Menu Tammi-Helmikuu 2022

Keittiömestarinmenut:

1. Punajuurisosekeittoa, vuohenjuustocremeä
Paahdettua naudanniskaa ja rommikastiketta
Mustikkakakkuleivos 44,10€

2. Parman kinkkua, melonia ja juustoa
Höyrytettyä kuhaa ja fenkoli-kermakastiketta
Marjapiirakkaa ja vaniljakastiketta 46,90€

3. Savulohisalaattia ja sitruunamarinoituja kasviksia
Haudutettua karitsaa punaviinikastikkeessa
Vadelma-suklaamoussea 45,90€

4. Savustettua ankanrintaa ja piparjuurikastiketta
Saksanhirvenpaistia riistakastikkeella ja porkkanapaistosta
Creme Brule ja omenahillokettta 49,50€

Alkuruokia:

1. Caesar salaatti 7,90€
2. Marinoituja kasviksia ja fetajuustoa 10,20€
3. Kermaista lohikeittoa 12,90€

Pääruokia:

1. Haudutettua naudanniskaa ja rosmariinikastiketta 26,40€
2. Kevyt vaihtoehto:
Pariloitua lihaa / broileria tai päivän kalaa
- lämpimiä kasviksia ja salaattia 23,90€

Jälkiruokia:

1. Kahvi ja talon torttu 10,90€
2. Kahvi ja konvehdit 7,90€

HYVÄÄ RUOKAHALUA
Food & Co. / Insinöörit - Ekonomit
Junailijanaukio 3, 00520 Helsinki
Puh 040 6694406, ins-eko@foodandco.fi